Image kezelések

Tavaszi Mini Kezelés (1 óra)

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Erős felületmegújító és hidratáló kezelés. Az eredmény szembetűnő: hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr és kisimult ráncok -, mintha egy hosszú hétvégét végig pihentél volna.

Nyári Mini Kezelés (1 óra)

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Bőröd fellélegzik, feltöltődik, üde és ragyogó lesz az esszenciális antioxidánsok, ásványi anyagok és a vitaminoknak köszönhetően. A bőr nedvességtartalma növekszik, azonnali hidratálást biztosít.

Őszi Mini Kezelés (1 óra)

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Ez a kezelés fokozza a bőr ragyogását, hidratál és világosítja a fáradt bőrképet.

Téli Mini Kezelés (1 óra)

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

Többféle őssejttel, peptidekkel és növényi eredetű hatóanyagokkal fiatalít, regenerál és revitalizálja a fáradt, megviselt bőrt.

Biomolekuláris lapmaszk kezelés

A biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló maszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról! Ezek a maszkok benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgoznak az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében.

Már egyetlen kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok.

Tini mini kezelés

Problémás bőrre

Kombinált kezelés, melynek célja a személyre szabott a problémamegoldás.

Arc, nyak, dekoltázs masszázs

Kényeztető, frissítő hatású masszázs magas hatóanyag tartalmú masszázskrémmel az üde, bársonyosan puha bőrért.

THE MAX Kezelés (50 perc)

Egyedülálló, növényi őssejt technológia, kizárólag az IMAGE-től. A szabadalmazott Vectorize technológia napjainkig az egyetlen olyan komplex, mely többféle őssejtet is tartalmaz egyetlen szférába építve. Ajánljuk idősödő, dehidratált bőrre, mimikai ráncokra, környezeti hatások által károsodott bőrre.

Az érett, idősödő, fáradt bőr számára javasoljuk ezen kezelésünket, mely új dimenziókat nyit a bőrmegújítás terén. A kezelés során a leghatékonyabb növényi őssejtrendszert, peptideket, AHA savakat és új formátumú C-vitamint juttatunk a bőrbe, hogy a legteljesebb öregedésgátlás és luxus hidratálás élményét ajándékozhassuk vendégeinknek.

O2 LIFT Kezelés

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz!

Gyulladás csökkentő hatással is bír.

ILUMINATING Kezelés

Az Image Skincare kezelései a savas hámlasztásokra épülnek, hatékonyan kezelve mindenfajta bőrproblémát, beleértve a pigmentációt is.

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra kiváló.

BE CLEAR tisztító arckezelés

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigment foltokat és feszesíti a laza bőrt.

Mondjon búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.

Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusra megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladás csökkentő növényi hatóanyagok társaságában. Tökéletes a zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

ANTIOXIDANT, ANTI-AGING öregedésgátló arckezelés

Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak.

Forradalmian új hatóanyagok, zsírban oldódó C-vitamin, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keveréke egy kezelésben. Erősen vízhiányos, öregedő, napkárosodott, érzékeny, rosaceás bőr kezeléséhez.

Holiday Kezelés

Kombinált kezelés melynek célja a személyre szabott a problémamegoldás.

Image peeling kezelései:

Minden, amit tudnod kell a kémiai peelingekről

A hűvösebb idő beköszöntével a bőrápolás szerelmeseinek különleges okuk van az ünneplésre: itt a peelingek főszezonja! Kiváló alkalom arra, hogy bőrünket felfrissítsük és finomítsuk. Ebben az átfogó útmutatóban mindent megosztunk veled, amit a kémiai peelingezésről tudnod kell, kezdve azzal, hogy mit jelent, hogyan működik, egészen a különféle típusokig, hatásokig, valamint a hámlasztás előtti és utáni ápolás titkáig. Emellett tíz fontos kérdést is megosztunk, amelyeket érdemes feltenned a kozmetikusodnak a peeling előtt, és segítünk abban, hogyan keress magadnak IMAGE Skincare szakembert.

AZ ŐSZ A PEELINGSZEZON KEZDETE

Több oka is van annak, hogy az ősz az optimális évszak a hámlasztásra. A napos nyári hónapok után a bőrnek extra ápolásra van szüksége. A nyár elmúltával az ősz enyhébb UV-sugarakkal érkezik, ami csökkenti a peeling utáni hiperpigmentáció kockázatát. Emellett a hűvösebb időjárás minimalizálja a hámlasztó kúra során esetleg fellépő izzadást és irritációt. Fontos kiemelni, hogy a hámlasztás után a bőr jobban felszívja a bőrápolási termékeket is. Tehát, ha ősszel kezded a hámlasztást, optimális eredményt érhetsz el a karácsonyi ünnepekre. A belülről jövő ragyogás teljes mértékben érvényesülni fog az ünnepi, fényképezésre méltó pillanatokra.

ÉRTSÜK MEG A KÉMIAI PEELINGEKET

Itt az IMAGE-nél úgy gondolunk a hámlasztásra, mintha friss vásznat vennénk elő. Ideális kezelés a bőr megfiatalítására az évszakváltáskor, hogy egész évben ragyogóan nézz ki. A kémiai hámlasztással és az arckezeléssel kapcsolatos további információkért fontos megértened, hogy mit kell és mit nem szabad tenned.

Talán elgondolkodtál már azon, hogy mit jelent pontosan a kémiai peeling, és hogyan működik. A kémiai hámlasztás egy olyan kozmetikai kezelés, amely során vegyi oldatot viszünk fel a bőrre, hogy javítsuk textúráját és megjelenését. Az eljárás során a kémiai oldat hatására a bőr legfelső rétege lehámlik, és az alatta lévő simább, egészségesebb és fiatalosabb bőr kerül a felszínre.

A kémiai hámlasztás testre szabható a különböző bőrproblémák, például a finom vonalak és ráncok, az aknés hegek, az egyenetlen bőrtónus és a napsugárzás okozta károk kezelésére.

Hatását a bőr hámlásával, a kollagéntermelés serkentésével és az új bőrsejtek növekedésének elősegítésével fejti ki. Az eredmény pedig a friss és fiatalos bőr. A kémiai peeling különböző erősségű és típusú kezelések formájában érhető el, így azokat személyre szabottan, az egyéni bőrápolási igényeknek megfelelően végezzük.

A KÉMIAI PEELINGEK HATÁSAI

Peelingjeinket orvosok fejlesztik, hogy hatékonyan célozzák a bőrállapotokat és problémákat. Íme, néhány a hatások közül:

AZ IMAGE SKINCARE KÉMIAI PEELINGEK KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSAI

Az IMAGE attól más, hogy a mi kezeléseink testre szabhatóak, és olyan összetevők magasabb koncentrációját alkalmazzák, amelyek az otthoni termékekben nem állnak rendelkezésre. Ez gyorsabb, látványosabb eredményeket hoz. A kémiai peelingek változatos kínálatát orvosok állították össze, hogy minden bőrtípusra és problémára megoldást nyújtsanak.

Az IMAGE peelingek között mindenki számára kínálunk megoldást. Tekintsd át IMAGE kezeléseinket és keresd meg a számodra legmegfelelőbbet

I PEEL | ORMEDIC LIFT™
Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptidek egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását.

Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny és fáradt kinézetű bőrre.
I PEEL | SIGNATURE FACELIFT®
A legismertebb, eredményorientált kezelésünk C-vitamint, hidroxisavakat és enzimeket alkalmaz a sejtmegújulás gyorsítására. Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rosáceás/kipirosodásra hajlamos bőrt; a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés alatt.

Rosáceás, száraz/dehidratált bőrre. Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny és fáradt kinézetű bőrre.
I PEEL | LIGHTENING LIFT®
Az egyenetlen tónusú bőrökre is van megoldás. Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket, a luminescence és seashine® komplexet és Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedés gátló peptidek pedig azonnal fiatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

Bőrtípus indikációk: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.
I PEEL | WRINKLE LIFT®
Ez az ultra felületmegújító glikolsavas – retinolos kezelés láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, a bőr feszesíti és revitalizálja. A Buddleja őssejtek csökkentik a gyulladást, kezelik a fény okozta öregedést, a növényi kávé és borsmenta energetizálnak, az eukaliptusz és ylang- ylang tisztítja a bőrt. Bőrtípus indikációk: Idősödő, ráncos, durva, egyenetlen tónusú, fáradt, dohányos, zsíros, aknés bőrre.

Bőrtípus indikációk: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.
I PEEL | ACNE LIFT®
Erős alfa- és béta-hiddroxi savak elegye növényi orgona őssejtekkel, csökkenti a pattanásokat, pirosságot, eltünteti az akne után visszamaradt sötét foltokat. Méregtelenítő ylan ylang és eukaliptusz tisztítja a zsíros bőrt és hatékonyan kezeli és gyógyítja az aknés elváltozást. Bőrtípus indikációk: I.-II. fokozatú aknéra, zsíros, aknéra hajlamos bőrre.

Bőrtípus indikációk: Pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.
I PEEL | BETA LIFT™
Erős, nem kevert béta-hidroxisav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a III-IV-es fokozatú aknét.

Bőrtípus indikációk: III-IV. aknéra, zsíros bőrre, aknéra hajlamos, idősödő bőrre.
I PEEL | PERFECTION LIFT™
Átfogóan ható oldat, mely az öregedés, a pigmentáció, az akne jeleit kezeli, BHA, AHA savakkal, rezorcinollalés peptidekkel. Bőrtípus indikációk: Aging, pigmentation, acne
I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE
Ez az extra erősségű Clinical Couture Designer Peeling opció ugyanazokat az innovatív növényi összetevőket, fehérítőket és tirozináz gátlókat tartalmazza, mint az eredeti Lightening lift, viszont ez 50% tejsavval gondoskodik az erősebb hámlasztó, fehérítő és hidratáló hatásról.

Bőrtípus indikációk: Erősen pigmentált, fénykárosodott, napfoltos/sötét foltos, melazmás bőrre.
I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE
Az erősebb idősödés jeleire, többek között a mélyebb ráncokra és a rugalmasság vesztésre az IMAGE Skincare erősebb peelingeket is kínál. Ugyanazokat az innovatív hatóanyagokat tartalmazza, mint az eredeti Wrinkle lift, de 45% glikolsavval erősebb hámlasztást biztosít, és az innovatív feszesítő és öregedésgátló elegy segít később öregedni, azaz “Age Later®”.

Bőrtípus indikációk: Erősebb idősödésre, kisebb és nagyobb ráncokra.
I PEEL | PERFECTION LIFT® FORTE
Aktív hámlasztók extra erős elegye az erős akne, idősödés és pigmentáció kezelésére.

Bőrtípus indikációk: Advanced aging, pigmentation, acne
Previous slide
Next slide