LED kezelés

Sokoldalú led kezelés

A LED kezelés egy sokoldalú, non invazív, intenzív szöveti terápia. A természetes fény által vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást. A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok, és a zsírok. A LED egyáltalán nem égeti a bőrt és fájdalmat vagy egyéb kellemetlenséget sem okoz, így tökéletes megoldást nyújthat a napkárosodott bőr, valamint a pigmentáció kezelésére is.

Célzott és hatékony megoldást nyújt az öregedésgátlásra, rosaceára, ekcémára, pattanásokra, pattanások utáni hegekre és az izületifájdalmak kezelésére.

Minden korosztály és bőrtípus számára alkalmas.

FÉNYTERÁPIA: A SZÍNEK

Piros (640 nm)
A piros fény hatására fokozódik a sejtek aktivitása, javul az anyagcseréjük és elősegíti a kollagén termelődést, ezáltal fokozódik a bőr feszessége és rugalmassága, javul a bőr állapota, csökken a ráncok száma és mélységes, kiegyenlíti a bőr tónusát. Szárazabb, idősebb bőrök kezelésében van szerepe. Segíti a hatóanyafok felszívódását, kiváló anti-aging kezelés. Tökéletes választás egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.
Zöld (518 nm)
A zöld fény harmonizáló hatású, helyreállítja a bőr egyensúlyát. Előmozdítja a bőr egyensúlyának helyreállítását, és nyugtatja kipirosodás esetén. A zöld fény kifejezetten az érzékeny bőr számára ajánlott, különösen rozácea, pszoriázis vagy ekcéma kezelésében nyújt hatékony segítséget. Halványítja a pigmentfoltokat és elősegíti a sebek gyógyulását. Segít az ödémás, duzzadt területek nyugtatásában, a szemkörüli karikák halványításában. Arc tisztítás után kitűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.
Kék (480 nm)
A kék fény elsősorban gyulladáscsökkentő és anti bakteriális hatású. Súlyos pattanásos arcbőr esetén képes a gyulladást okozó propionibakterimukot elpusztítani, a gyulladt aknékat ezáltal csökkenteni. Csökkenti a faggyútermelést, ezáltal segít a zsíros bőr mattabbá tételében, megszűnnek a pattanások és a súlyos hegek.
Sárga (590 nm)
Kicsit hasonlít a hatása a piros fényhez. Javítja a sejtek légzését, oxigéncseréjét, energiát ad a sejteknek. Hatására javul a nyirokkeringés, csökken a bőr pirossága. Stimulálja akollagéntermelő úgynevezett fibroblaszt sejtek működését. Javítja a bőr hidratáltságát és nedvesség megtartását
Lila (460 nm)
A lila a vörös és a kék keveréke, amely így egyesíti a két fény terápiás hatását, kifejezetten kedvező a pattanásos bőr kezelésére és az aknés hegek eltüntetésére. Segít a bőr sejtjeinek energizálásában. Erősíti a bőr védőfunkciót, mint szaruképződés savköpeny. Stimulálja a nyirokkeringést, és segít a bőr méregtelenítésében.
Cián: (490 nm)
A cián szín egy a kékes zöldes tartományban lévő színspektrum. A kezelés növeli a sejtek energiaszintjét és javítja anyagcseréjüket.
Fehér (510 nm)
A fehér a fény teljes spektrumát felöleli. Mélyre hatol a bőrben és felgyorsítja a szövetek anyagcseréjét. Hatására halványulnak a pigmentfoltok, csökken a finom ráncok száma és feszesebb lesz a bőr.
Previous slide
Next slide

Kezelés időtartama 15-20 perc