Sminktetoválások

Sminktetoválás

Fáj-e a sminktetoválás?

Professzionális és legkorszerűbb gépeinkkel, innovatív készítményeket és pigmenteket alkalmazva készítjük el sminktetoválásodat fájdalommentesen.

Milyen tartós a sminktetoválás?

A sminktetoválások 1-5 évig tartósak. A szemöldöktetoválásokat általában 1-3 évente frissíteni szükséges. A szemhéj esetében 2-7 év, ajaktetoválásnál akár 5-7 év is lehet.
Viszont a tartósság sok mindentől függ, bőrtípusodtól, életmódodtól, mechanikai behatásoktól, egészségügyi állapotodtól, a pigmenttől és a tetoválás technikájától, géptől. Nálunk a legmagasabb minősítésű, steril, káros anyagoktól mentes pigmentek kerülhetnek a bőrödbe. Vendégeink egészsége, biztonsága fontos számunkra.

Milyen sminktetoválás típusok vannak?

Ma már elég széleskörű a választási lehetőség, mivel folyamatosan újabb és újabb technikák jelennek meg a sminktetoválás területén, mind a szemöldök, a szemhéj és a száj elkészítésére vonatkozólag is. Van, aki a természetes hatást részesíti előnyben, de van, aki a sminkeltebb hatást kedveli.

Sminktetovalas2

Szemöldöktetoválás

Mikor ajánljuk neked:

Dúsítani szeretnél, anélkül, hogy látszódna a tetovált jelleg

Hiányos, ritka

Szeretnél fiatalabbnak látszani

Hangsúlyosabb szemöldökre vágysz

Megszabadulnál régi, ódivatú szemöldöktetoválásodtól

Előnytelen formájú, aszimmetrikus

Unod a mindennapos rajzolást, vagy időt szernél spórolni reggelente

Világos a színe, és te sötétebbet szeretnél

Az arc meghatározó kerete a szemöldök. A szemöldöktetoválás nem csak az archoz készül, hanem a személyiséghez is, hogy 100%-ban téged tükrözzön a tetoválás. A szalonban különböző technikák közül választhatsz, amelyek segítenek elérni az általad kívánt hatást.

Tetoválás előtt 1-2 héttel már ne szedd/szedesd ki a szemöldököd. Szemöldök tetoválásod lehet púderes, szálas vagy kombinált. A púderes tetoválások elkészítése történhet soft (lágy) vagy intenzív technikával. A szálas szemöldök tetoválásokat mi gépi technikával készítjük, mivel a kézi technikájú szemöldök szálazás heges bőrt idézhet elő. A kombinált technika ennek a kettőnek a keveréke.

Szemhéjtetoválás

Mikor ajánljuk neked:

Unod a mindennapos sminkelést

Nem tudod egyformára megrajzolni a tusvonalat

Szeretnéd a szemedet kihangsúlyozni, de nem tudod hogyan kell

El szeretnéd kerülni, hogy sminked elmaszatolódjon, elkenődjön

Esetleg szemüveges vagy, és nehezen megy a sminkelés

A szemhéjtetoválás számos előnnyel jár. Megspórolhatsz sok időt, így kell naponta ismételten sminkelni a szemhéjat. Emellett a tetoválás lehetőséget ad arra, hogy meghatározd a szemhéj kontúrját, vagy akár korrigáld az esetleges aszimmetriákat.Választhatod a vékonyabb -vastagabb tusvonal technikákat, akár egy alsó vonallal együtt is . A saját szempillák hangsúlyozására ideális lehet a szempilla sűrítés, annak aki nem szeretne műszempillát viselni. Legkedveltebb módja a szem kiemelésére manapság a füstös technika amely lehet természetes vagy akár sminkeltebb hatású . A szemhéjtetoválás továbbá kiváló megoldást jelent azoknak, akik kontaktlencsét viselnek, vagy olyan szemészeti problémákkal küzdenek, amelyek akadályozzák a hagyományos sminkelést.

Ajaktetoválás

Mikor ajánljuk neked:

Ha vékony ajkaid vannak, de tartasz a plasztikai beavatkozásoktól

Ha egyeletlen a száj széle, akár a sok herpesztől, akár a kor előrehaladta miatt

Ha fakónak, színtelennek találod a szádat

Ha sokat rúzsozod magad, szereted a sminkeltebb hatást

Ha nem tetszik a szád formája

Ha sokat sportolsz

Ha nem egyforma a szád íve

Ha olyan a munkád, hogy fontos a megjelenésed

Lehetőséget ad arra, hogy kiemeljük az ajkak formáját, meghatározzuk a száj kontúrját, vagy akár egy picit teltebb hatást érjünk el. Az ajak kiemelésére, ha a nagyon természetes hatást szeretnél, erre az aquarell lips technikát alkalmazunk, így egy szép áttetsző, de mégsem hivalkodó végeredményt kapunk. A teljes ajak satír sminktetoválás elkészülhet rúzsosabb hatásúan is. A 3D ajak satírral optikai volumen növekedést, az ajak szélétől befelé színátmenettel érjük el.

FONTOS! Ha hajlamod van a herpesz vírusra, ebben az esetben Telviran vagy Herpesin gyógyszer szedése fokozottan ajánlott az egészséged és a végeredmény érdekében.

Sminktetoválás előtti fontos tudnivalók

A tetoválás előtti 1 hétben nem ajánlott:

Sminktetoválás1

Sminktetoválás elkészítésének folyamata

Elsősorban felmérjük igényeidet, adottságaidat, majd kitöltjük együtt a Nyilatkozatot az egészségi állapotodra vonatkozóan. Ezt követően a tetoválandó bőrfelületet megtisztítjuk, fertőtlenítjük, személyre szabottan, precízen megtervezzük a sminktetoválásodat, majd érzéstelenítünk. Amennyiben a lidokainra érzékeny vagy, akkor jelezd felénk! Amikor elkészül az általunk javasolt forma, megmutatjuk neked a tükörben, ekkor hagyod jóvá a formát. Ezután kezdődhet el maga a tetoválás.

A SMINKTETOVÁLÁS ELKÉSZÜLÉSE UTÁN

Már az elkészülés pillanatától kezdődik a gyógyulás, a pörk képződés folyamata. Nem kell megijedni, a sminktetoválás sokkal vastagabb és sötétebb lesz a varrasodás végéig, ne vakard, akkor, sem ha viszket. Ne áztasd vízzel, szauna, uszoda, gőz, szolárium mellőzését javasoljuk a pörk leeséséig, legalább 2 hétig.

Otthoni utóápoló krémet a tetoválás igénye és fajtája szerint biztosítunk. Amennyiben adunk krémet nagyon vékonyan, megbeszéltek alapján szükséges ápolni az adott területet. Fontos, hogy a krém se áztassa fel a bőrt! A teljes gyógyulásig, kerülnöd kell a napsütést, fényvédő krém, napszemüveg /sapka használata javasolt. Részletes elő- és utóápolásról szóló tájékoztatóval látunk el.

Látogass el hozzám, ha a természetesség híve vagy, és szép, tartós sminktetoválást szeretnél amely tökéletesen illeszkedik a saját stílusodhoz, személyiségedhez. 

Galéria