BIOREPEEL CL3

INNOVATÍV KÉTFÁZISÚ PEELING

Biorevitalizáció, relaxáció, hidratáció és peeling

TCA 35%

Fiatalodás injekció nélkül.

A BioRePeelCl3 nem csak peeling!
Hatékony kezelés a bőr fiatalításában és a liftingben.

A párizsi IMCAS 2020 kiállításon díjnyertes termék lett Innováció, amely 50 országot hódított meg 1 év alatt.

Technológia, amely valódi áttörést jelent!

biorepeel

TULAJDONSÁGOK

A BioRePeelCl3 összetétele nagyon egyedi. Ilyen multifunkciós és eredeti összetétellel más peelingek nem rendelkeznek. A kétfázisú gélt a lipofil és a hidrofil összetétele teszi egyedivé a világon. A magas savkoncentrátum tartalma ellenére (az arc esetében TCA 35% és a test esetében TCA 50%) sem alakul ki drasztikusabb hámlás vagy égő érzet. A kliensnek nincs diszkomfort érzete.

A peroxid, az oxidáció és az ammóniamamentes BioRePeelCl3 az aktív összetevők segítségével hatásosan harcol az UV sugárzás okozta következményekkel, ráncokkal, pigmentációval és az akné megnyilvánulásaival. A speciális kollagén booster, az antioxidánsok és a lifting hatású aktív összetevők harcolnak az öregedés ellen.

A hidrofil fázis innovatív TCA, AHA, BHA, PHA, AMINOSAV keveréket tartalmaz. Ezzel biztosítja a mély bőrstimulációt és a revitalizáló hatást, mindezt utólagosan a várt peeling-hatás mellett. A lipofil fázis védi az aktív összetevőket az oxidációtól és egyúttal támogatja a bőr hidratációját. Támogatja a növekedési faktorok termelődését a bőrben, a kollagénszintézist, a mimikai izmok relaxációját, ezáltal hat a ráncok ellen. Növeli a keramidok szintézisét, aktiválja a keranocitákat és a fibroblasztok aktivitását.

Az egyedi BioRePeelCl3 alkalmas a fiatalabb, aknés, gyulladásos, friss heges és apró ráncos bőr kezelésére is. Antibakteriosztatikus hatásokkal rendelkezik, pórusösszehúzó, csökkenti a faggyútermelődést, kedvezőtlen környezetet teremt a baktériumok szaporodásának és csökkenti az akné kialakaulását.

Nyáron is applikálható, nem képződnek pigmentfoltok..

A BIOREPEELCl3 megújítja és fiatalítja a bőrt, mindezt injekció használata nélkül!

Azok számára alkalmas, akik valamilyen módon tartanak az injekciós revitalizációs eszközöktől. Ez a fájdalommentes eljárás nagy előnyt jelenthet az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkező kliensek számára.

A kémiai peeling és a hámlasztás elve jól ismert: az arc, a nyak vagy a kézbőr
megjelenésének javítására szolgáló technika, kémiai oldat applikálása, amely során hámlasztás következik be. Az új, regenerált bőr simább és fiatalosabb lesz, kevesebb ráncokkal.

A klasszikus kémiai peelingek főleg erős savkoncentrátumokat tartalmaznak, amely nem veszélytelen a forró éghajlattal és az erős UV sugárzással rendelkező országokban élők számára.

Ezért az Aesthetic Med társaság kifejlesztett egy teljesen újgerenrációs peelinget – a BioRePeelCl3-at.

Innovatív kétfázisú, biostimulációs, revitalizáló és peeling hatású terméket, melyet egész évben alkalmazhat.

Az exfoliáló és keratolitikus hatásának köszönhetően a BioRePeelCl3 támogatja a sejtcserét azáltal, hogy a szaruhártya külső sejtjeit szelektív módon eltávolítja a korneociták kötődésének hatására. A hatóanygok dermo-funkcionalitása hozzájárul a mély stimulációhoz, a bőr megújulási és bioszintézis folyamatához, amely az UV sugárzás és a környezetszennyezés által okozott oxidatív változások és a bőröregedés hatásának elnyomásához szükséges.

A BIOREPEELCl3 KÉT FÁZISA

LIPOFIL FÁZIS

HIDROFIL FÁZIS

ELŐNYÖK: