Mesoboost

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK MÉG RÖVIDEBB IDŐ ALATT!

EZT TUDJA A MESOBOOST

Transzdermális elektroporáció MESO-CHIP SYSTEM a tűnélküli mezoterápia forradalma ! 

Látványos fiatalodás már egy alkalom után is sebészkés nélkül a legkorszerűbb fájdalommentes eljárással! 

Újraformálja , regenerálja és fiatalítja az arcbőrt, látható és tartós eredményeket ér el a lehető legrövidebb idő alatt. Az Expert Lab magában foglalja a bőrgyógyászatilag nagyon hatékony, professzionális termékeket és tecnikákat a legmodernebb, nem invazív MESOBOOST technológiával, ezzel is megsokszorozva az orvos-esztétikai eljárások hatékonyságát. 

A MESOBOOST kettős stratégia, mely ötvözi a transzkután penetrációs meso-chip technológiát az elektroporációs technológiával, mely egyszer használatos steril patront használ az egyedi és biztonságos kezeléshez.

Komplett bőrfiatalítás , mely az alábbi két technika kombinációjának köszönhető:

TRANSZKUTÁN PENETRÁCIÓ

A bőrben reverzibilis mikro-csatornákat hoz létre elősegítve ezáltal a hatóanyagok behatolását. 

ELEKTROPORÁCIÓ

Az elektromos impulzusok hatására megnövekszik a sejtmembránok áteresztőképessége és ennek következtében a termékek felszívódása is. 

A MESOBOOST több tízezer reverzibilis mikrocsatornát nyit meg az epidermiszben, hogy hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen juttasson tápanyagokat a dermiszbe.

Felgyorsítja a regeneratív anyagcserét, javítja a bőr textúráját, feszességét és minőségét. Hatékonyságát klinikai eredmények igazolják.

Hatásai

azonnali eredmény

szemhéj emelés

feszes szemkörnyék

lédús száj

üde arcbőr

arckontúr emelés

100% HATÁS

Az arcbőr fiatalabb, feszesebb és a ráncok halványodnak. A kezelés utáni napokban az eredmény fokozódik. 

Már az első kezeles után is látványos, de a hosszantartó és igazán látványos eredményhez 4-6 alkalom  kúraszerűen javasolt 2-3 hetente.