Theladerm oxigénfúziós kezelés

OXIGÉN... A BŐRNEK!

A külső, szennyezett levegő a bőrlégzést gátolja és a hámréteg funkcionális zavarát idézi elő. Romlik a bőr oxigén ellátottsága, lassul a bőranyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, a kollagén és az elasztikus rostok szik. évről-évre csökkennek és nem képződik új helyette. Ezért a bőr öregszik.

A víz és az oxigén azok az elemek, amire állandó módon szükség van a sejtek regenerációs folyamatában, és ami elősegíti a bőr megújulását.

HA A BŐR OXIGÉN ELLÁTOTTSÁGA CSÖKKEN:

A sejtek aktivitása csökken.

A bőr veszít rugalmasságából, korai bőröregedés lép fel.

Az arcbőr sápadttá, ráncossá válik.

ÚJ ANTI-AGING MEGOLDÁS! OXIGÉN-INFÚZIÓ VAGY OXIGÉN ZUHANY A BŐRNEK!

A kezelés fókuszában, az oxigén áll. A felszíni nagy nyomású kezelés az oxigén életerejét egyesíti, mivel oxigénnel telíti a bőrfelszínt és a bőrsejteket.

MIÉRT MEGOLDÁS A RÁNCOK ELTÜNTETÉSÉBEN?

Aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását. Új lehetőség a bőr megfiatalításához, a ráncok kisimításához, a bőrhibák eltüntetéséhez. Regenerálja, és újra strukturálja a bőr sejt szerkezetét. Javítja a bőr anyagcseréjét, aktivizálja a bőr saját védekező rendszerét, serkenti a vérkeringést. Fiatalító, frissítő, anti-aging hatása azonnal megmutatkozik.

OXIGÉN INFÚZIÓ, OXIGÉN ZUHANY HATÁSMECHANIZMUSA:

A tiszta oxigént a bőr felszínére visszük, majd a felhám legalsó rétegéig (Stratum basaleig) célzottan és fájdalom mentesen nagy nyomással a bőrbe töltjük. A precíz német technológia a hám minden rétegeibe bejuttatja az oxigént. Nagy nyomás segítségével (2,2 bar) hatol a bőr eddig csak tűvel megközelíthető rétegeibe.

A nyomás hatására az oxigén egyenletesen oszlik el a sejt közötti állományban, ez feltölti, simává, fiatallá teszi a kezelt felületet. Ez a módszer még eddig nem tapasztalt hatékonyságot eredményez.

Nincs tű, nincs sérülés, nincs fájdalom.

A KEZELÉSEK UTÁN TAPASZTALHATÓ EREDMÉNYEK: