Meso Laser kezelések

meso_laser

MILSYS® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA

A bőr öregedése már huszonéves korban láthatatlanul elkezdődik.

A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük a küzdelmet az öregedés jeleivel, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

Azonnali hatás, már az első kezelés után.

A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, de az igazolt hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más (pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító) anyagok használatára is. Már az első kezelés után láthatóan feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak.

A kezelés során a hialuronsav igazoltan bejut a bőrbe (amely képes megkötni és tárolni azt) ez pedig hosszútávon jó hatással van az öregedési folyamatok lassítására, ezáltal végeredményképpen sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen ez egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

MILSYS® Lézeres mezoterápia

Hosszantartó ránctalanító hatás, melynek köszönhetően megelőzhetőek a szépészeti, orvosi beavatkozások.

Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. A fókuszált elektroporációs technológia (azaz a mezoterápia) képes az aktív hatóanyagokat igazoltan bejuttatni a bőrbe, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

Azonnal ragyogó és látványos eredmény.

Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A kezelésnek azonnali látványos feltöltő hatása mellett, amennyiben egy intenzívebb kúrában végezzük hosszantartó ránctalanító hatása van, amivel megelőzhetjük a szépészeti, orvosi beavatkozásokat.

meso_laser2

MILSYS® Laser Special - kollagén rekonstrukció

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-ageing területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt.

A bőr kollagén mátrixa fiatal korban elképesztően feszes és rugalmas. Az idő múlásával azonban a kollagén rostok egyre jobban kinyúlnak, és bőrünk rohamos tempóban veszíti el tartását. Ezt a folyamatot hatékonyan megelőzhetjük időben elkezdett, évente beütemezett Laser Special kollagén mátrix rekonstrukciós kúrával.

Diamond Dream Luxury Genocare

Ismerd meg az erőteljes 56 napos geno kúrát melynek hatása már a 14. naptól rendkívül meggyőző és erőteljesen érezhető.

A kúra 5 speciális kozmetikai kezelésből áll, és 56 nap otthoni aktivátor használatból. A kozmetikai kezelés során nagy dózisban egy speciális fókuszált elektroporációs technológiával a mélyebb un. irha rétegbe is bejuttatjuk a hatóanyagot, hogy az 56 napos kezelési ciklus hosszan tartós megoldást jelentsen bőröd kezelésében, a rugalmasságának fenntartásában és az Anti-Ageing folyamatok lelassításában.

Az Age Attraction Diamond Dream hó-alga koncentrátuma – innovatív Age-Deffense (bőr öregedéstgátló) készítménye, high-tech megoldás a luxus termékek kategóriájában, hiszen a hó-algát magas koncentrációban tartalmazó krém intenzív hatással van a sejtek hosszú életét biztosító mechanizmusok stimulálására és a bőröd legmélyebb szintjein gondoskodik a rugalmas és feszes bőrképről.

SHINING STAR – transzdermális niacinamid kúra

Az Age Attraction rendkívül magas, 12%-os niacinamid koncentrátuma forradalmi újdonságnak számít a kozmetikai piacon. A többi niacinamidos termékünkkel szinergiában működve lélegzetelállító eredményeket érhetsz el vele mind a szalonkezelések, mind az otthoni arcápolás során.

A kezelés fő hatóanyaga: NIACINAMID

Titkos fegyver a ragyogó szépségért. Egyszerre több fronton veszi fel a harcot a bőrproblémákkal.

Meso Laser transzdermális technológia:

Hatalmas előnye, hogy nem csupán pár napra varázsolja széppé a bőröd, hanem valódi, tartós anti-ageinget biztosít.

A transzdermális niacinamid kúra több szempontból is lenyűgöző kezelési lehetőség. A kezelés során a hatóanyagot a Meso Laser készülék egyedülálló transzdermális technológiájával juttatjuk be a bőrbe, megkoronázva egy erőteljes anti-ageing hatású lézeres biostimulációval. Az ilyen jellegű – kizárólag Meso Laserrel végezhető – kezelések hatalmas előnye, hogy nem csupán pár napra varázsolják széppé a bőröd, hanem valódi, tartós anti-ageinget biztosítanak: hatékonyan lassítják az öregedési folyamatokat és biológiai bőrfiatalító hatással bírnak.

Ismerkedj meg Te is egy vadonatúj szemlélettel
A nemrégiben napvilágot látott anti-ageing kutatások során kimutatták, hogy jelentős javulás érhető el a bőr életminőségének javulásában, ha a sejteket kalória-korlátozásra késztetjük. Ennek kimagasló képviselőjévé vált a hó-alga mint hatóanyag és a DIAMOND DREAM hó-alga geno-kezelések, melyek egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazzák ezt az új és ígéretes anti-ageing összetevőt: a hó-algát.

Az alpesi havasokban élő hó alga egyedülálló tulajdonságokat fejlesztett ki, melyekkel a szélsőséges időjárási viszonyok és az erőteljes UV-sugárzás ellen védekezik. A hó-alga ezen tulajdonságai igen jól hasznát tesznek bőröd önjavító mechanizmusainak is.

Szeretnéd, hogy bőröd még hosszú éveken keresztül rugalmas maradjon?

Nem szeretnéd, hogy tűvel töltsék fel ráncaid?

Szeretnéd, ha elérhető áron hatékony megoldást találnál?
Ismerd meg a luxus kúrák Age Defense kategóriájának kiemelkedő képviselőjét, mely sejt szinten segíti bőröd rugalmasságát hosszú távon megtartani!

Egyedülálló hó-alga koncentrátummal, az AgeAttraction KLOTHO gén aktivátorával!

Problémamegoldó kezelések

Age Attraction Pigmentfolt halványító kezelés

Transzdermális niacinamid kúra

SHINING STAR 12%-os niacinamid koncentrátummal

A javasolt kezelési ütem: 4 alkalmas kúra ( heti 1 kezelés)

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt.

Kinek ajánlott?

Akik pigmentációs zavarokkal kűzdenek, meglévő barna foltok halványítására, új pigmentfoltok megelőzésére.

Mire számíthatunk a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is homogénebb bőrfelszínt kölcsönöz az arcnak. Hosszú távú hatásra a meglévő barna foltok eltűnnek, normalizálódik a pigmentállomány működése.

A megszürkült fakó bőr felfrissül, élettel teli, feszes, hidratált, ragyogó lesz, jelentősen csökken a ráncok mélysége!

Age Attraction Pigmentfolt halványító kezelés

Hámlasztáson alapuló kezelési rendszer, amely rendelkezik a leghatékonyabb hámlasztási eljárások minden előnyével azok kellemetlen tünetei nélkül.

Kézfej fiatalítása, öregedési foltok kezelése

Pigmentfoltok, hegek

A bőrön megjelenő szín- és alakbéli elváltozások, mint például a pattanások után hátra maradt pigmentációk és hegek alig, vagy szinte egyáltalán nem gyógyulnak megfelelően. A bőr anyagcserefolyamatainak felpörgetésével és a regenerálódás felgyorsításával ezek a kellemetlenségek is elhalványíthatók, idővel eltüntethetők. A kötőszövet öngyógyító tevékenységére hatóanyag-koktélokkal segítünk rá, hogy ne csak gyorsabb, de látványosabb is legyen az eredmény.

Lézeres biostimuláció más kezelésekhez

A lézeres biostimuláció egy hatékony és fájdalommentes kezelés, amely segít enyhíteni az állkapocsízületi problémákat, és elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást a különféle beavatkozásokat követően. Ez a kezelési módszer serkentheti a szövetek és sejtek regenerálódását a lézer által kibocsátott fényenergia hatására, csökkentheti a fájdalmat, a gyulladást és a duzzanatot.

Mi várható a kezelés után?

A bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek

A túlzott faggyútermelés normális szintre áll be

A fenntartó kezelések biztosítják a stabil, nyugalmi állapotot

Rosacea kezelés – Age Attraction Cuperosa Treatment

Rosacea kezelés

Mire számíthatunk a kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek.

Az állandó bőrpír visszahúzódik, megszűnik

Az érfalak regenerálódnak

A bőr hidratáltsága javul

BHSYS® MESO PEEL

Akne kezelés, gyulladáscsökkentés

A kezelés elsődleges célja a faggyúmirigy működés szabályozása és az intenzív gyulladáscsökkentés aknés, pattanásos, szeborreás bőr esetében. Kezeléseink minden esetben személyre szabottak és mindig az aktuális bőrprobléma súlyosságához igazodnak.

Akut időszakban intenzív és gyors megoldást biztosítunk a bőr javulására, az úgynevezett passzív időszakban pedig gondoskodunk róla, hogy a nyugalmi állapot minél tovább fennmaradjon. A kezelés személyre szabott és mindig a probléma súlyosságához igazodik.

A kezelés a következőképpen épül fel: