Tűs mezoterápia

HEGES, FOLTOS BŐR, RÁNCOK KEZELÉSE

A Mesopen kollagén indukciós tűs kezelések a bőr legfontosabb összetevőjének, a kollagénnek a termelését serkenti, mely bőrünk rugalmasságát adja.

A kor előrehaladtával a kollagén csökken a bőrünkben, melyben az UV-sugárzás nagyban szerepet játszik. A kollagéntermelés növekedésével a hegek kitöltődnek, a bőr megújul, a ráncok mélysége csökken, a bőr struktúrája javul.

Az optimális eredmény elérése érdekében a kezelés alkalmazása kúraszerűen ajánlott (kb. 6 kezelés szükséges, de egyes esetekben, akár 10 kezelésre is szükség lehet pl. aknés bőrnél).

Tűs mezoterápia

A kezelések között min. 14 napnak kell eltelnie.

MESOFILL-R, Skinpen, Dermapen, Mesopen is a tűs mezoterápiás kezelések eszközei!

Hasonlóképen a Dermaroller kezeléshez ez is egy Anti-aging kezelés, tűs mezoterápiás technikával, ami nem csak fiatalosabb, feszesebb bőrt eredményez, de a hegekre, és ráncokra is jótékony hatással van.

Nagyon látványos eredmény érhető el sebészeti beavatkozás nélkül! A Mesofill-R , Skinpen , Mesopen , Dermapen segítségével mikro sérülések keletkeznek a bőrön, ami beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, saját kollagén termelést, ezáltal a gyógyulási folyamat által a bőr kifeszül, megújul, a ráncok és hegek eltűnnek! A hatékonyságot fokozhatjuk azzal, hogy a szúrásokkal ejtett kis sebeken keresztül,különböző regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe.

1-2 kezelés után is észlelhető javulás, de általában 4-6 ismétlés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez. A kezelést bőrtípustól függően 2-4 hetente ismételjük. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír és a szúrások helye azonnal lefedhető alapozóval. Másnap már a kezelésnek semmiféle nyoma nem látható, de 2 hétig még fényvédőt kell használni.

Ha szeretne professzionális termékeket használni, látogasson el szalonunkba, vagy rendelje meg bőrápolásához a termékeket webshopunkban itt: webshop linkje

A kezelést Neked ajánljuk, ha:

Arcbőröd gyulladt, aknés

Arcbőröd fáradt, fakó, tág pórusú

Arcbőröd dehidratált, felszíni és mélyrétegi vízhiányos

Arcbőröd megereszkedett, petyhüdt

Arcodon megjelentek a halvány vonalak, ráncok

Arcodon megjelentek zavaró pigmentfoltok

Kezelés menete:

1

A kezelés előtt a bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal lemossuk az arcod.

2

Finom hámlasztással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy alatta egy friss bőr maradjon.

3

Érzéstelenítjük a kezelendő területet.

4

Fertőtlenítjük a kezelendő területet.

5

Megkezdjük a mikrotűs hatóanyagbevitelt eszközünkkel.

6

Hűsítő peel-off maszkot helyezünk fel, mely megnyugtatja bőröd.

7

Végezetül elengedő, fényvédő krémet helyezünk a kezelt területre

MESOFILL-R, Skinpen, Mezopen, Dermapen tűs mezoterápia

Ajánlott kezelések száma:

A kezelést követően enyhe hámlás következik be és meg kell várni amíg a bőr teljesen regenerálódik. Ez a folyamat két hetet igényel, ezért a kezelést két hetente lehet ismételni.
Kezelés időtartama: (kb. 85 perc)

FONTOS!
A kezelést követően a területet 3 napig nem érheti víz és napfény. Kerülni kell a meleg helyeket, szaunát és az izzadással járó tevékenységeket is. A 3. nap után hidratáló krém használata javasolt. A napozás és a szolárium a kezelési kúra teljes ideje alatt kerülendő!

Kontraindikációk:

Nem végezhetjük el a kezelést,