Carbon Peeling

mitesszeres, aknés, heges, tág pórusú, ráncos és gyulladt bőrökre

Mi az a Carbon Peeling? (Hollywood Carbon Peel kezelés)

A csúcsminőségű eljárásnak köszönhetően többé már nem csak álom a friss, feszes, üde és fiatalos arcbőr. A kezelés célja a bőr minőségének javítása – hatékonyan tisztít, hámlaszt, miközben csökkenti a gyulladást és minimalizálja, összehúzza a pórusokat.

A kezelést Q-kapcsolt NdYag lézer és egy ehhez kifejlesztett, nanotechnológiás szénmaszk segítségével végezzük, amely hatékony, nem invazív és teljesen fájdalommentes lézeres kezelés, amely kiválóan alkalmas a kisebb bőrhibák kezelésére, bőr textúrájának javítására és pórusok méretének csökkentésére, a kollagén termelés javítására és a bőr újra ragyogóvá tételére.

A kezelés előtt vendégünknek semmilyen előkészületre nincs szükség. A beavatkozás során a megtisztított bőrre finom szemcséjű szénport helyezünk, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. A speciális bőrrejuvenációs fejjel végzett kezelés során a lézerfényt a szén fekete részecskéi elnyelik, és ezek a pórusokban felgyülemlett olajjal és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt ‘kirobbannak’ a pórusokból, kitisztítva azokat. A lézer rövid, nagy intenzitású fényimpulzusokat hoz létre, a hő megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota.

Bőrre gyakorolt hatásai:

Miért válaszd ezt a kezelést?

Gyakoriság

Összefoglalva, az alábbi problémák esetén javasoljuk

akne

Akne miatti pigmentálódás

Aknés hegek

Tág és eltömődött pórusok

melazma

Fény okozta öregedés

ráncok

NYÁRON IS VÉGEZHETŐ KEZELÉS AZONNAL LÁTHATÓ EREDMÉNYEK CARBON PEELING KEZELÉSSEL!