Skinbooster (MÉLYHIDRATÁCIÓ) Kezelések

Hidratáló, feltöltő kezelés hialuronsavval és vitaminokkal, biorevitalizáló hatóanyagokkal

Kinek ajánlott a Skinbooster kezelés?

Ajánlható 30-40 év között a bőr üdeségének fenntartására, az ajakbarázdák, a nyaki finom ráncok eltüntetésére, valamint a száraz igénybe vett bőr hidratálására.

40 éves kortól a hialuronsav szint helyreállítására, a bőr minőségnek javítására, az apróbb ráncok kezelésre.

A fiatal generációnál a fokozott mobiltelefon használat miatt jóval korábban, és fiatalabb korban jelentkeznek a nyaki ráncok – a fej gyakori előrehajlása miatt.

MILYEN ESZKÖZZEL VÉGEZZÜK A SKINBOOSTER KEZELÉSEKET?

CRYSTAL MESO INJEKTORRAL, vagyis a MEZOTERÁPIA legújabb innovációja!

A különleges kialakítású 5 -9 tűs hatóanyag-injektáló rendszer kezelőfeje, vákuum segítségével emeli meg a bőrt, hogy a kényes helyeken, akár csontos területek fölött is biztonságos kezeléseket nyújthassunk vendégeinknek.

A pisztoly kialakítása lehetővé teszi, hogy a lövés során precízen, azonos időben és azonos mennyiségben, előre beállítható ideig adagolja a hatóanyagot a bőr megfelelő mélységébe.

Kiválóan használható mezoterápiás anyagok bevitelére, folyékonyabb konzisztenciájú feltöltő anyagok bejuttatására, vitaminok, terápiás koktélok egyenletes eloszlatására a bőrfelület kívánatos mélységében.

Alkalmazásai orvosi tisztaságú hatóanyagokkal

Ránccsökkentés

Arcfeszesítés

Arcfiatalítás

Hajas fejbőr kezelése

Bőrhalványítás

Szeborreás bőrproblémák csökkentése

Pórusok méretének csökkentése

Heges bőr

SKINBOOSTER KEZELÉS LEGGYAKORIBB TERÜLETEI

Leggyakrabban az arcbőr, a kézfej, és a dekoltázs területén alkalmazzák – a bőr állagának, szerkezetének javítására, fiatalítására és hidratálására.

A Skinbooster kezelés előnyei

HÁNY ALKALOM kell a SKINBOOSTER kezelésekből?

Általában 3-6 kezelés szükséges, 2-3-4 hetes időközökkel. Már egyetlen kezelésnek is látszik az eredménye, de érdemes ismételni a tartós és erős hatás érdekében. A skinbooster anyagok nem töltőanyagok, de enyhe emelő hatásuk azért van.

Az OTTHONI bőrápolás is rendkívül fontos, ugyanakkor a hidratáló krémekkel csak a bőr felszínét tudjuk hidratálni. Szerencsére professzionális kezelésekkel a hialuronsav pótolható, és a mélyhidratálással helyreállítható a bőrben az ideális vízegyensúly, amelynek hatására ismét ragyogó és sima lesz.

Otthoni ápoláshoz webshopunkban 👉megvásárolhatóak termékeink.

MI A KÜLÖNBSÉG A SKINBOOSTER ANYAGOK KÖZÖTT?

A hialuronsav tartalom és az egyéb összetevők melyek látványosan javítják a bőrminőséget.

Szalonunkban CRYSTAL CARE, TEOSYAL REDENSITY 1 és EJAL40, BTX DMAE, CELLBOOSTER, NCTF HA, kezelések elérhetőek

EJAL40 SKINBOOSTER

Az EJAL40 egy innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmazó biorevitalizációs készítmény. Egy ampulla 40 mg hyaluronsavat tartalmaz, mely a 3 lépéses kezeléssorozatnak köszönhetően helyreállítja a természetesen csökkenő hyaluronsav szintjét a bőrben.

MIBEN SEGÍTHET AZ EJAL40 KEZELÉS?

Segít javítani a kissé megereszkedett, dehidratált bőr minőségét, hatására a bőr rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb lesz.

Segít a megjelenő ráncok finomításában.

Visszaállítja a bőr térfogatát, javítja az arckontúrt.

Lifting hatást eredményez.

Megújítja az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Nanosoft

Szeretnéd hatékonyan csökkenteni a finom ráncokat egy fájdalommentes és gyors eljárással? Az NCTF Nanosoft™ kezelés – azaz mikropengés bőrfiatalítás – csodákat tesz a bőr feszesítésében, ráncok és szem alatti karikák eltüntetésében és a textúra javításában. A forradalmian új terápia egy innovatív hatóanyag beviteli módszer, amellyel rendkívül pontosan, precízen és kíméletesen juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe esszenciális, revitalizáló anyagokat. A mikropenge a bőrbe hatolva szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és juttatja be a több, mint 50 értékes hatóanyagot tartalmazó komplex NCTF 135HA Skinbooster formulát.

Nucleofill

A Nucleofill kezelés egy innovatív anti aging eljárás, hatása sokrétű, mivel hidratálja és feszesíti a bőrt, és elősegíti a bőr regenerációját. A kúraszerű, valamint az ismétlő kezelések által természetes hatású eredmények érhetők el.

Mit jelent a Nucleofill kezelés?

A Nucleofill kezelés a biostimulációs kezelések egyike, különlegessége abból fakad, hogy egyúttal képes stimulálni, hidratálni a bőrt, és megújítani a szerkezetét. A Nucleofill egy nem hialuronsav alapú anti aging termék, polinukleotidokat tartalmaz, amely hidratáló, antioxidáns és lifting hatással rendelkezik. Hatására beindul a sejtek kollagén, elasztin és hialuronsav termelődése, és természetes megújulásra késztetik a bőr sejtjeit. A vízmegkötő képessége miatt rendkívül jó hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, továbbá a kémiai tulajdonságainak köszönhetően hatékony a káros szabadgyökök ellen. A híg, gél állagú fillert injektálással juttatjuk be a bőrbe.

Alkalmazási területei:

Nucleofill Plus

Ez a lépés a rádiófrekvenciás energia alkalmazását jelenti a bőrfelületen. A rádiófrekvencia által keltett hő serkenti a kollagén termelést, feszesíti a bőrt, és fokozza a kezelés általános bőrfiatalító hatását.

Nucleofill Strong

Az OxyGeneo kezelés a bőrfelület gyengéd hámlasztásával kezdődik. A bőrre egy speciális Capsugen kapszulát helyezünk, amely hatóanyag-kombinációt tartalmaz. A kapszula természetes összetevők, például enzimek, tejsav vagy szalicilsav keverékét szabadítja fel, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket, felszabadítják a pórusokat és elősegítik a bőr megújulását.

Nucleofill Medium

A hámlasztási folyamat során az OxyGeneo kezelés szén-dioxid buborékokat termel a bőr felszínén. Ezek a buborékok óvatosan kipukkadnak, ami olyan fiziológiai reakciót vált ki a bőrben, amely arra készteti a szervezetet, hogy oxigénben gazdag vért küldjön a kezelt területre. Ez az oxigén ellátási folyamat segít a tápanyagok felszívódásának fokozásában és a bőr oxigénszintjének növelésében, ami a bőr felfrissült és revitalizált megjelenését eredményezi.

Nucleofill Soft Plus

A hámlasztás és az oxigénkezelés után az OxyGeneo kezelés tápláló és fiatalító szérumok bőrbe történő bejuttatásával folytatódik. Az OxyPod egy célzott szérumot tartalmaz, amelyet kifejezetten a különböző bőrproblémák, például a hidratálás, a ragyogásjavítás vagy az öregedésgátlás kezelésére fejlesztettek ki. A szérumok olyan aktív összetevőkben gazdagok, mint a hialuronsav, peptidek, antioxidánsok vagy vitaminok, amelyek a maximális hatékonyság érdekében mélyen behatolnak a bőrbe.

Kinek ajánlható a Nucleofill kezelés?

Megelőzési céllal bárkinek, aki időben szeretné a bőrminőségét megőrizni.

Ajánlható fakó, ragyogását vesztett, és kiszáradásra hajlamosabb bőrű páciensek számára. Valamint hatásos UV sugárzásnak /napfénynek kitett bőr kezelésére.

Mindazok számára, akiknek fenntartásaik vannak a hagyományosabb, pl. hialuronsavas kezelésekkel szemben.

Cellbooster

Cellbooster® Lift
Az idősödés jeleinek kezelésére. Feltölti a lágyszövetet, megelőzi az oxidatív stresszt, mélyen hidratál, stimulálja a kollagén termelését, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyag ellátását. Kiegyenlíti a bőr textúráját, kezeli az aknés, striást bőrt is. Kiváló a plasztikai sebészeti beavatkozások előtt. A nem keresztkötött hialuronsav lánc tartalmaz E-, C- és B2-vitamint, biotint és ötféle aminosavat.
Cellbooster® Glow
Táplálja, hidratálja és mélyhidratálja a bőrt, csökkenti a hiperpigemntációt, harcol az oxidatív stresszel szemben. Helyreállítja a dermisz szerkezeti egységét, semlegesíti a szabad gyököket és csökkenti a keratózis hatásait. Gyulladásgátló és öregedésgátló hatást fejt ki. A nem kötött hialuronsav mellett C-vitamin, biotint, és hatféle aminosavat tartalmaz.
Cellbooster® Hair
Erősíti a hajhagymákat, fokozza a haj növkedését, a fejbőr mikrokeringéést. Helryállítja a fejbőr szerkezetét, és erősíti a hajszálakat. Ajánlott a különféle fejbőr és hajproblémák kezelésére, melyek hátterében hormonális hatások, psoriasis, seborrhea, stressz, tápanyag- és nyomelem hiány áll, azaz hajhullásra, töredezésre, száraz fejbőrre, korpásodásra, korai őszülésre. A hialuronsav és a sokféle vitamin és aminosav mellett réz és cink is található a hatóanyagkomplexben.
Previous slide
Next slide

Crystal Care

NOBAMEDI CRYSTAL CARE SKIN

ARCBŐR BOOSTER PEPTIDEKKEL ÉS NÖVEKEDÉSI FAKTOROKKAL

A Nobamedi Crystal Care mezoterápiás oldat egy forradalmi anti-aging kezelés, amely kortól függetlenül alkalmas a véndégek számára. Az óriási növekedési faktor, tápanyag- és peptidtartalom által megállítja a bőröregedési folyamatokat. A vitaminokkal, aminosavakkal, antioxidánsokkal és koenzimekkel teli steril biológiai oldat, melyet Crystal Mesoval juttatunk be a bőrbe, amely a kollagéntermelés stimulálásához és a meglazult kollagénrostok feszesítéséhez vezet, ami feszesebb és rugalmasabb bőrt eredményez. Ez látható fiatalodást és ragyogóbb bőrt okoz. A citokinok hatása regenerálja a bőrt és a fejbőrt. Kialakul egy sejtbarrier és stimulálódik a kollagén és az elasztin termelése. Javul a bőrminőség, reaktiválódnak a sejtregenerációs folyamatok az epidermisz bazális rétegében, ami megnöveli a keratinociták termelését. A kezelés hidratál, javít a bőrminőségen és a fejbőrminőségen, valamint csökkenti a hajhullást és a hajelégtelenségeket. A kezelés fiatalosan ragyogó és egészséges arcbőrt.

EREDMÉNYEK

ÖSSZETEVŐK

Mesosystem Botox Dmae

2,5% -os hialuronsav és 3% DMAE koncentrátum 1: 1 arányban optimális keverék az erős anti- aging hatásra és a bőrfiatalításra számos előnyös hatással:

Erős hidratáló és feszesítő hatás

Jelentős ránctalanítás

Mimikai vonalak kisimítása

Hatékony bőrhidratáció

A bőr rugalmasságának és regenerálásának elősegítése

Kiváló alternatíva a kis hegek és pigmentfoltok enyhítésére

EXOSOME kezelés

Minden egyes bőrsejt is rendelkezik saját exoszómával az testünkben. Az új exoszómák segíthetnek felébreszteni a inaktív bőrsejteket. Ezáltal a bőr minősége javul, fiatalossabb lehet.
Az anti-aging kezelésekben is vezető szerepet kapott a legújabb sejt- és gén terápiás innováció.

Kiváló alternatíva a kis hegek és pigmentfoltok enyhítésére

Mi teszi különlegessé?

Kinek ajánlott az Exosome kezelés?

Mi a kezelés titka?

Az exoszómák használata, amelyek kis, sejtekből származó buborékok. Ezek az exoszómák fehérjéket, RNS-t és egyéb molekulákat hordoznak, amelyek aktiválják a helyileg alvó exoszómákat, így lassítva, sőt megállítva az öregedési folyamatokat. Ezáltal elősegítik a bőr öregedésének lassítását és a fiatalosabb megjelenés fenntartását.

Az Exosome kezelés egyedülálló az öregedésgátló kezelések között, mivel tűs mezoterápiás eljárás révén közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe juttatja az aktív összetevőket, ezáltal hatékonyabbá téve a fiatalító folyamatokat.
Az eredmény: A bőr minősége javul, erősebbé, fiatalosabbá, ragyogóbbá válik. A folyamat
során fokozódik a bőr elasztin és kollagén termelődése, a pigmenttermelődés viszont
látványosan csökken. A kezelést követően, az eredmény már néhány nap múlva szemmel
látható. Egyes kutatások szerint a kezelést követő 6-8 hónapig az exoszómák folyamatosan aktívak, így az eredmény meglehetősen tartós.