Tetoválás eltávolítás

Hazánkban egyre gyakrabban találkozunk az elrontott tetoválás problémájával. Elfolyt,nem jó a formája, esetleg 20 évvel ezelőtti bevésett tetoválás, akár testtetováló festékkel, megváltozott a színe, kékes, zöldes, lilás, stb. Manapság egyre nagyobb teret kapnak a különböző tetoválás eltávolító technikák.

4 féle innovatív technikával segíthetünk neked!

Dermway tetoválás eltávolítás

Sminktetoválások halványítása

Q kapcsolt Nd YAG lézer kezelés:

Carbon peeling-Soft technika

Inskin tetoválás eltávolítás

Inskin biokémiai eltávolító jellemzője, hatásmechanizmusa
Ez a kétfázisú tetoválás eltávolító rendszer egy dupla hatásfokú, eredményes, de mégis kíméletes eltávolítást tesz lehetővé.

  1. Első lépésben az Inskin I-es eltávolító oldattal tetoválógép segítségével finoman érintjük a bőrt, ezzel egy lúgos PH felé toljuk el a bőr természetes PH értékét. Összetevőinél fogva az oldat képes egy erőteljes ozmózis hatás mellet az eltávolítandó pigment molekulák szerkezetét megbontani.
  2. Második lépésben az Inskin II-es krémmel tetoválógép segítségével finoman érintjük a bőrt. Ezzel a lépéssel visszabillentjük a bőr PH értékét és kihasználjuk a krém fő komponensének, a fitinsavnak a halványító hatását.
1 kezelés után

GoInk tetoválás eltávolítási technika

A GoInk termikus ionizációs eljárás. A levegőben lévő gázionokat magához szívja és így termikus ionzációt hoz létre. A hő következtében a pigment molekuláris szerkezete szétesik, a kezet bőrfelület szublimál. A pigment nagy része azonnal távozik, a maradékot a nyirokkeringés szállítja el.

Tetoválás eltávolítás és sminktetoválás egy helyen!

Sminktetoválásodnál segítünk neked, hogy hol és milyen mértékben szükséges kiszedni az eredeti tetoválásod, hogy később megfelelő szaktudással korrigálhassuk a számodra tetsző formára, színre, és technikára.

Részletes tájékoztatást a személyes konzultáció során nyújtunk.