Lézeres szőrtelenítés

Unod a borotválkozást vagy a gyantázást?

Szabadulj meg egy életre a zavaró szőrszálaktól!

Miért érdemes az ELYSION PRO ORVOSI diódalézeres szőrtelenítést választani? 

AZÉRT, MERT MAXIMÁLIS AZ ELÉGEDETTSÉG!

Az Elysion Pro – a hazai piac csúcskategóriás és legnépszerűbb lézeres szőrtelenítő gépe, a ma kapható  csúcskategóriás gépek között is kiemelkedő , egy újgenerációs, nagy teljesítményű diódalézeres készülék, melyet a lézeres szőrtelenítés területén végzett legfrissebb kutatási eredmények alapján hívtak életre. 

Biztosan ez ÉLETED egyik LEGJOBB DÖNTÉSE lesz, a vendégeink több mint 90% szerint is! 100% elégedettségi garancia!

Csalódtál már vagy kételyeid vannak a lézeres szőrtelenítéssel, akkor ez a lehetőség most NEKED SZÓL!

A kezelésünk eredménye tartósan szőrtelen, bársonyos, sima bőr.  

Esetleg Nőként is ismerős az arcodon megjelenő szőrszálak okozta kellemetlenség?

A hormonális változások, a stressz vagy éppen genetikai tényezők mind okozhatják azt, hogy olyan helyeken is megjelenjenek a nem kívánt szőrszálak, ahol igazán nem szeretnénk – például akár az arcon. A szőrtüszőgyulladás és a szőrbenövés is gyakori problémák, amelyek szintén nemcsak esztétikai, hanem fizikai kellemetlenséget is okozhatnak. A gyulladt, irritált bőr és a fájdalmas benövések mindennapjaink részévé válhatnak. Ezek nemcsak esztétikai problémát, de komoly önbizalomvesztést is okozhat.
Szerencsére van erre is megoldás!

Maradtak esetleg benned kérdések, kételyek, félsz a kezeléstől?

Mit kínálunk?

Az első konzultáción átbeszéljük a kezelési lehetőségeket, teljes diszkréció mellett. Ha nem biztos a döntésében, egy INGYENES PRÓBA kezelést ajánlunk egy 10×10 cm-es területen. GARANTÁLT EREDMÉNY!

JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Professzionális Lézeres Szőrtelenítő Kezelés

A legújabb technológia előnyei:
Maximális biztonság

Az Elysion készülék a szelektív fototermolízis elvén működik, lehetővé téve a szőrtüszők megsemmisítését a bőr körüli terület sérülése nélkül. A komfortérzetről és a bőr megóvásáról a kristályos fagyasztás biztonsági rendszere gondoskodik, mely a kezelőfejet állandó 5 Celsius fokon tartja. Ennek köszönhetően elkerülhető a bőr felforrósodása, nincs égető érzés, fájdalom, mindössze langyos, melegérzet és apró csipkedések a szőrtelenítő kezelés ideje alatt, kristályfagyasztó rendszer folyamatos védelmet nyújt a bőrnek.

A precíziós alkalmazás lehetősége révén az Elysion platform gyorsan és hatékonyan működik, akár kis, akár nagy területeken. Az üzemmódok kombinálása optimális megoldást biztosít az első és a későbbi kezelésekhez is.

Az Elysion készüléket magasan képzett szakemberek tervezik és gyártják. Fejlesztése klinikai teszteken alapul, amelyeket a Cocoon Medical végezett el.

  • Az Elysion-pro kezelés minden bőrszín és minden szőrtípus esetén alkalmazható (minden olyan szőrszál esetén, amely tartalmaz festékanyagot).  
  • A kezeléseket megelőző konzultáció során egy úgynevezett fotótípus meghatározó tesztet töltünk ki közösen, mely alapján a vendég bőrtípusa pontosan meghatározható. A bőrtípusokat a Fitzpatrick skála I-VI szerint kategorizáljuk. A kezelés előtt tesztet végzünk, készítünk egy fototípusmeghatározást.. Az Elysion-pro technológia a legtöbb szőr és – bőrtípusra alkalmazható, ráadásul nyáron is végezhető a kezelés. 

Bár már az első alkalom után nagyon érzékelhető a hatása, de a hosszantartó eredmény érdekében érdemes végig csinálni a szakértőink által javasolt kezelési tervet. A kezelések száma a szőrszálak típusától, színétől és a kezelendő területtől, a páciens egészségi és hormonális állapota is befolyásolja. Átlagosan 6-10 kezelés ajánlott a tartós eredményhez, mivel a szőrszálak 20-30%-a van egyszerre növekedési fázisban. Egy 10×10 cm-es terület kezelése körülbelül 1 percet vesz igénybe, általában a kezelések hossza 15 -60 perc között van, a terület nagyságától függően. Az eljárás lényege, hogy a szőrtüsző alján elhelyezkedő szőrszálképző sejtet elpusztítjuk, így a kezelt terület simává, bársonyossá és szőrtelenné válik.

A kezelés szelektív fototermolízissel történik, ilyenkor a fókuszált lézerfényt a szőrszál festékanyaga (a melanin) elnyelni és hővé alakítja – ez az erőteljes hőhatás kicsapja a szőrszálat képző sejt fehérjéjét. Ennek következtében a szőrtüsző inaktívvá válik. A lézerfényt a szőrszál vezeti le a szőrszálképző sejtbe anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának. Alkalmanként a szőrzet kb. 15-20%-át tudjuk kiirtani, ám minden kezelés hatására látványosan ritkul a szőrzet. A kisebb testtájak kezelése, mint a bajusz, orca területén végzett kezelések akár 4-6 hetente, a teljes test kezelése 8-10 hetente ismételhetőek. 

A kezelés előtt 1 hónappal már tilos a gyantázni, epillálni és a csipesszelni. Nagyon fontos, hogy a kezeléssorozatok közötti intervallumban kizárólag borotvával szabad eltávolítani a szőrszálakat. A kezelések alatt fontos az is, hogy a szőr, növekvő fázisban legyen, így a lézer által kibocsájtott energia, ezen az ún. „vezető szálon” keresztül képes legyen lejutni a szőrtüszőig.

A kezelés nem javasolt terhesség, gyulladt bőr, fényérzékenység, tetovált területek vagy onkológiai kezelések idején. A konzultáció során részletesen ismertetjük az összes ellenjavallatot. Fontos a vendég egészségi állapotára és a kezelés eredményessége érdekében is, hogy ne hallgasson el semmit vagy változtasson meg adatokat, melyek korábbi egészségügyi kezeléseire és sebészeti beavatkozásokra vonatkoznak, különösen az allergia, a betegségek vagy a személyes kockázatokra vonatkozva. Számoljon be bármely aktív kezelésről melyben részesült, különösen, amely fényérzékenységgel kapcsolatos vagy hormonkezelések.

A kezelés véglegessége függ a vendég együttműködésétől , szabályok betartásától. A kezelés célja az aktív szőrtüszők elpusztítása , az inaktív tüszők a növekedési fázisukban maradnak, így a következő kezelések során ezeket is kezelhetjük. A kezelés sorozat befejezése után, javasolt évente 1-2 alkalom emlékeztető utókezelés. 

Fontos tudnivalók a kezelés előtt, alatt és után:

  • A kezelendő területet csak  borotválni szabad a kezelés előtt minimum már 1 hónappal 
  • Napfény kerülése legalább minimum 4 nappal  a kezelés előtt és utána.
  • Szolárium kerülése 4-5 napig előtte és utána is!
  • Kerülje a rövidnadrág viselését a kezelés után.
  • Hidratálja a bőrt a kezelés után.
  • Ne használjon önbarnító vagy melanin aktiváló termékeket 15 nappal a kezelés előtt.
  • Kérjük, tájékoztasson minket az egészségügyi állapotáról.
  • Ne végezzen hámlasztást és gyantázást 20 nappal a kezelés előtt.
  • A kezelés napján tiszta bőrrel érkezzen, krémek és dezodorok használata nélkül.
  • Napfényes területeken használjon fényvédő/naptejet.
  • Ne sportoljon és ne menjen szaunába 48 órával a kezelés előtt és után.
  • Akne kezelése alatt nem javasolt a kezelés.
  • A kezelés nem ajánlott CO2 lézeres vagy dermabráziós eljárások esetén.
  • A lézeres szőrtelenítés minimális mellékhatásokkal járhat, például piros pontok megjelenésével a szőrtüszőknél, amelyek  kis idő elteltével el is múlnak.

A professzionális technológia előnyei:

4-10 kezelés után 95%-ban végleges eredmény

Célzottan a szőrtüszőre hat

Már nagyon kevés kezelés is látványos eredményt mutat

Mind a világos, mind pedig a lebarnult vagy kreol bőr is kezelhető

A fény nem nyelődik el a bőrben, csak a szőrszálban

Nem égeti meg a bőrt, nem marad barna folt vagy heg

Teljesen fájdalommentes, mindössze az intim területeken okozhat némi kellemetlen érzést

Miért válaszd az Elysion-Pro lézeres szőrtelenítést?